Tuesday, May 4, 2010

tagged

tagged by adik junior : Luqman

baik sungguh aku melayan tag2 ini yaaaa..

1) Adakah anda rasa anda hot?
- err..i think i prefer being a cool person than a hottie. hahah


2) Upload wallpaper/desktop PC yang anda guna sekarang




3) Cerita pasal gambar
-i "pimped" my desktop somewhere in december for fun, (last2 langsung jatuh hati plak dgn style baru ini), and this turns out to be the one HD wallpaper that caught my eye. sebenarnya i memang suka sangat black and white/silver thingy.

4) Bila kali terakhir anda makan pizza?
-thursday dinner, friday dinner. memang wajar menggemuk.

5) Lagu terakhir anda dengar?
-a love that last by Renee Olstead

6) Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
-texting. intensive texting.

7) Selain nama sendiri,anda dipanggil nama apa?
-one, tam, kak nab?

8) Tag lagi 8 orang.

  1. As (not sure if she even read my blog)
  2. ayyash (hahaha)
  3. phatroco (obviously ak just nak penuhkan 8 org)
  4. luqman (boleh ke tag balik?)
  5. yana ( i think she did this one, tp tak kisahla kan)
  6. bella (my cousin)
  7. sue ya
  8. imah
9) Siapakah Num 1 kepada anda?
-junior sekolah taayah (hillarious pula aku rasa bila sebut sekolah taayah, macam mak2)

10) Katakan sesuatu tentang orang Num 5
-loudspeaker. haha

11) Num 3 ada hubungan dengan siapa?
-no comment

12) Bagaimana pula Num 4?
-dengar cerita dy ada special girlfriend, ambil dentistry di usim. hah sudah!

13) Pesanan buat orang Num 6
-life is all about prioritizing, what matters and which one comes first

14) Kata kata cinta untuk orang Num 2
-terima kasih, untuk setiap hari-hari yang kita lalui bersama. hahahahahah sebelum ada gosip liar,  ayyash adelah seorang perempuan.

15) Adakah Num 7 dan 8 punya persamaan?
-ya. they're both from same high school, same state, dan keduanya telah selamat hafaz 30 juzuk.

16) Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang tag anda
- dia rasa dia comel, kacak dan yang sewaktu dengannya
-his dad got facebook account
-sukamelompat2 sambil tangkap gambar
-tidak mempunyai instant camera seperti aku
-tahun lepas sambut birthday di turki, obviously birthdaynya bukan minggu ini.

17) Persamaan antara lembu dan kambing.
-empat kaki, boleh dibuat mansaf. *drools*

18) Perasaan anda buat tag ini.
berbunga-bunga dan berdebar-debar sebab sambil2 tengok drama melayu ni. haih~

19) Adakah anda tahu si Rizamn tu sengal?
-okay, soalan ini tidak dapat dijawap. who the well is Rizamn

20) Gay or less?
-yeay chrolli. hah, sudah lagi!

5 comments:

on the run said...

erm..
some facts..

real name : yahya ayyash
born : 1966
assasinated : 1996
education : bachelor of science in electrical engineering
was the chief bombmaker of hamas and the leader of the west bank batalion of the izzaddin al qasam brigades before being assasinated by israel..

btw, time kasih jugak utk hari2 yg dilalui bersama.. bluwekkk..

[tukar nama jap]

haha said...

nice infos about me yang akak dpt tu.haha

n how come everyone knows everything about meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?

esp the birthday part.DARN IT! :p

one_munawwarah said...

ayyash : =)

eh, bleh wat singkatan baru kan, otr.

haha:

eleh, sudah geharu cendana pula, u've been spilling a bit here and there dan org yg particular mcm akak ni mmg cepat tangkap.
hah hah hah

YooNa said...

aku dh buat..maka nye..
aku akan buat lg skali...
lalala~

SuMaiYaH said...

err
nama aku pn ada eh
#-o