Saturday, May 1, 2010

Peluang Keemasan !!!

okay, minggu ini adalah sangat roller coaster. weekend ni, apetah lagi kan. mom and dad was scheduled to fly to beijing tonight, pergi tengok musim bunga katanya. this time mmg going to jalan2 kot sbb lama sikit pergi.. haih, jeles betul tengok orang dah 33 tahun ++ bercinta ni kan.. haha.. anyway, just nak berkongsi kebaikan (ecececeh...) dengan geng2 especially dari irbid sekalian. nah, copy paste dr email ak kat group.


Assalamualaikum WBT.
Selamat hari jumaat sabtu. Alhamdulillah, i was given the opportunity to help a group of doctors and medical students from India and Pakistan who's conducting a survey research on "perception of medical students and faculty about the disease mongering or selling of sickness by pharma companies". 
We are collecting data from different countries. A sample size of around 300 med students and 100 faculty members would be good enough. So, I will be supervising the data collection in Jordan, more specifically in JUST. So, dengan rendah dirinya, saya inginmenyeru kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai my team to conduct this survey. We'll be distributing questionnaires and compute the data afterwards. Jangan risau, I've already got the approval from Dr. Yousef Qoud untuk buat survey ni and he's more than happy to help us with it.
Timbal-balik untuk anda
- Experience, Experience and Experience
- You'll get to mingle with more people
- Improve language skill + other soft skills
Terbuka kepada both akhawat dan syabab. If interested you can contact me via email / facebook.
Tidak ada limit bilangan, no worries. =)
Sekian, terima kasih. thank you for your time and attention.
NURUL ATIQAH BT DAHALAN
okay, jadi sekarang i'm offering the spot to join my team kepada sesiapa saje lah di JUST. kate ilmu nak kena amal, penat2 belaja biostatistic & public health, nah inilah masanya. kalau nak praktis bahasa arab ammi or English pun, inilah jugak salah satu peluangnya. ya, dental students pun boleh join juga. =)

selamat sekolah esok, distracted betul aku semenjak dua ni. blogging pun macam hidup segan mati tak mahu. kahkahkahkah

5 comments:

haha said...

yang JUST buat tu ada lagi satu kan?Pasal new drug apa tah.hahaha

Akak nak lelaki terkacak ni join ke?LOL

one_munawwarah said...

okay, i have no idea about JUST ada buat tu. huhu. tak up-to-date pulak rase.

i am hoping to have quite a number of people on the team, kalau melayu taknak, terpaksa buka pada arab lah. nak join, silakan, tp pastilah akak takkan admit kau kacak. kahkahkahkah

aisyahrkh7 said...

wah.. peluang ni sgt keemasan..
ak dh terbayang muka ko as a pengarah hospital beso ipoh nthen jadik pengarah kesehatan negeri perak kite [insyaAllah]..nmpk gayanye pas grad tros masuk public health department la ko..

one is stepping one step forward..maka, im humbly asking Allah to make everything easy and smooth for u..fuh..


p/s.. terngiang2 lagu sailormoon yg dinyanyikn oleh ko time merentas desa ke mujammak handasah..haha..
"utk melawan semua kejahatan.. bla bla.. ingin menolong yg lemah..bla bla..tiba2 kekuatan muncul didiri.. bla bla"..
[ak dedicate kan lagu ni spesel utk ko]

one_munawwarah said...

11-45??? wohaaaaa, improvement2..

haaaa sudah.
kantoi aku menyanyi time berjalan. cett.

amin...amin... tp ak baru nk testing je ade jodoh ke takde ngn public health je ni. kalo tak ko tgk ak jd ketua department je lah lah kat hospital ipoh tu kan. (tetappppp jugak ipoh kan).

btw : skrg ak dah betul2 jd sailormoon, kite mmg ade kuasa gelap nk ditumpaskan. full coverage siang nanti..kehkehkeh

aisyahrkh7 said...

cess..1145..haha..

wpn sailormoon sgt lembik tp yep, misi menumpaskn kuasa gelap harus dilaksanakn asap sblom org lain pon jadik mangsa mcm org tu.. hemoih3..