Wednesday, February 2, 2011

markaVIP : exclusive shopping experience

okey. sekejap tadi baru je ada episod i-lost-my-keys-and-my-roomies-are-all-not-in-town. alhamdulillah jumpe balik. kalau tak, mau kena tumpang rumah cik aisyahrkh7 satu malam. and it's a good thing that kunci cik jah is with her sister, so in event my keys were unable to be located tadi, masih ada lifeline. so, kawan-kawan, selain mengisi borang safar, bila nak travel, maybe should leave a set of key to available neighbor. u never know when that will come in handy.

ok. harini entry adalah tribute kepada markaVIP bersempena service tiptop (so far so good) and for giving us an exclusive shopping experience. walaupun cik rokoiah beli a pair of jeans dapat kotak cantik ,and i bought a pair of shoes dapat kotak kasut, haha.


klik-klik to register. kalau korang purchase, I'll get $10. sebagaimana cik rokoiah berjaya dapat $10 on my purchase. sekali tu je lah. 

*halfway baru perasan i kinda klik on new post utk blog homestay....*

the deals were awesome. like kadang-kadang mencecah 85% tapi kena cepat lah. ibarat membeli-belah on a black friday. waaaaaa... sekelip mata je sold out. mungkin sebab org teluk kaya-kaya. mahal pada kita, murah lagi kat diorang. and, you'll never know product/brand apa yang nak keluar kat markavip ni...so, tak payah susah2 pergi kedai, duduk depan pc, ready je nak klik2 kan... *note that for cash on delivery purchase, kena charge 4JD..*

p.s : mmg horrible sunyi dia bila tinggal rumah sorang-sorang ni. phewwwww.

p.p.s : sama-sama kita doakan agar Allah mudahkan urusan kawan-kawan kita di Mesir...

4 comments: