Thursday, July 12, 2012

Langit Menangis : OST Dejavu Di Kinabalu

tee hee hee...
haritu my sister suruh tengok Dejavu Di Kinabalu - everyone in the family I minat sangat dekat aqasha... we reached our download limit so I refrained myself from watching la...this month baru tengok...

and I got super duper sangkut dekat this song in the series...I seriously thought it was from Indonesia (selalu kan lagu kalau best, mesti from seberang...)

seluas angkasa ku hampar cinta
luhur hati bagi mu saja
bagai udara tuk ku bernyawa
kau bercahaya
penyuluh jalan gelita

Jenuh cari tak jumpa ni...finally I found it... "Langit Menangis - Nazim Othman"



TAPI.... lagunya seminit je yang dah release... sob3... kejam tau...you made me go hysterical bila jumpa lagu ni, jantung palpitation sikit... tengok2 eh...? sekerat je?

takpe la..kite sabarkan aje la tunggu release lagu penuh kan..
till then, toodles!

**update**

I geram sangat tak jumpa-jumpa yang full version, so I record je pakai PC time tengok Dejavu Di Kinabalu.. Masa buat ni pun dah 1 am, so ade sangkut2 sikit....and I malas nak buat balik... so enjoy lah mana yang ade ye...huhu...tak sekonoh (sekolah + senonoh) punya kerja...






5 comments:

Noorul said...

ngape hitam je screen tu... hoho... nnt try cari yang full version punye.. see i told u.. jalan ceritanya buat u melekat every day nak tgk hehehe

Anonymous said...

Wah ! pnad cari lagu nie ! Trime kasih bnyak2 .

atiqahdahalan said...

lagu ni tak release lagi full version...huhu

Afina Aflah said...

Wah... Bile nak release full version? I bgai nak gile cari lagu ni..

Anonymous said...

dah jumpe full version nye kt youtube best sangat2 heee