Thursday, September 23, 2010

pesanan sebelum berangkat.

aritu mase kat airport. aku tak nanges pun. eceh. first time kot. mungkin sebab dalam kepala dah tak sabar nak balik lagi skali in june nanti. heh heh heh.

and satu lagi sebab kelam kabut jugak nak balik and say goodbye to everyone. mintak maaf sangat pada kawan2 yg tak sempat jumpa, call, reply msgs and everything. duduk rumah time budak2 berdua tu dah balik mmg agak occupied.

mood nak update blog mmg tak muncul lagi. too bad, class start with endocrine system, so i get to extend my hols sampai october 13th. and tonite masih lagi tak siap2 kemas bilik, satu trash bag dah terisi baju dan beg yang dah tak mau dah. haish.

so, antara pesanan penting yang dibawa kali ini.

Abah : "Belajar rajin-rajin, tumpu pada study. jangan sibuk benda-benda lain (selain study).

Mama : "Jangan asyik memasak je. (exact word : Manalah tak gemuk, asyik mengisahkan makanan aje")

Along : "Study atiqah. kurangkan facebook2 tu. (termasuklah blog).


balik kali ni memang menguji kesabaran. bape ramai yang tegur kate aku dah gemuk giler. sob3.. sampai ada spekulasi im soooo happy most probably sebab dah ada buah hati in jordan, hah???wattttaaaaaa...?? tak benar sama sekali ye.

abah muaz : muaz, maksu pegi airport buat ape?
muaz : jumpe abang ak(a)mal.
maksu : hahahahahahahahahhhhh



2 comments:

Belle said...

abang ak(a)mal tue sapa?
haaaa..
panas panas!!!!
haha.

muaz menjawab satu satu soklan dengan nada bosan ja.
i bet you've been asking him the same questions ever since u landed in malaysia that holiday haha.

one_munawwarah said...

abang ak(a)mal tu his dad.
sometimes he mix things up, dy dgr ummi dy panggil abah dia abang, dia pun nk panggil abang juga. hahaa

mmg asyik tanye tu je kat die pun..making sure he wont forget maksu bila balik next time. huhu