Sunday, September 12, 2010

selamat hari raya

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir Batin

di kesempatan ini , tuan punya blog cik one_munawwarah ingin memohon kemaafan kepada semua kawan-kawan dan sape2 je lah yang membaca blog tak seberapa ni... andai ada terkasar bahasa, tersilap bicara.. terlambat update ke.. ;-)

 so far plannye adelah untuk update bila dah balik irbid nanti.. tengok mood lah ye. masih tunggu kawan-kawan kalau ade yg nak datang beraye ke batu 8 ni ha....kalau tak de i kemas beg je le balik irbid.. sekarang ni siang mmg penat la layan hero dua orang tu... kalau dah tak layan tu karang, ade kepala yg kena baling dengan botol susu pulak, sakit... T_T

selamat kembali ke sekolah untuk cik aisyahrkh7 dan rakan-rakan yea...

4 comments:

W M Najib said...

selamat hari raya kak!

maaf zhr dan batin!

izzah ibrahim said...

selamat hari raya one!
minta maaf salah silap...=)

one kne baling ngn botol susu?? hehe. comel sungguh bdk 2 org tu..
kirim slm cium peluk utk diorg..;)

aisyahrkh7 said...

selamat kembali ke irbid utk atiqah dahalan [bayangkan ade baner berkibar2 kt sini!!]

tahukah ko??
walopon red hall..
1. ade kursi empuk kaler merah yg sehat tuk makhluk2 vertebrata {#_#)
2. dinding cam baldu, kaler merah, kalis bunyi gamaknye (~_~)
3. lantai salut kapet merah jugak, cam tgh duduk dalam konferens WHO je rasenye {~_0)
4. pakcik pakai kot yg baik sbb tlg jage maintenance dewan (+_+)

tp ak rindu lg ngan mudarraj ulum tani..
1. punya kursi kayu \(^_^)/
2. lampu sportlite sayup2 memancar \(^_^)/
3. dinding batu yg cume cat putih je, luas saujana mata memandang \(^_^)/
4. pakcik ali yg humble, sabar dan baik hati \(^_^)/
5. paling penting, dalam sns hall 2 ade the most fofular msian girl [katenye, haha] \(^_^)/

berikut pesanan:
1. ak dpt segrup ngan gounwa awad, kwn arab ko..
2. sheikhah ajak raye umah sambil ko perdengarkan 8 maqra' drpd maqra2 yg telah dihafal!! denda tidak menulis TG.. haha, ak tipu je.. tak blk joden le jawabnye cenggitu.. (T__T)

one_munawwarah said...

najib : slmt hari raye.

izzah : slmt hari raye! mmg la comel.. tgk maksu la.. muaz siang td makan tgh hari asyik picit pipi maksu die smbil menyebut, "eeeee comeinyeeeee" mwahahaha

aisyahrkh7 :

giler. berenti jap jantung aku, 8 maqra'...hahahahaha..balik tak ngapal lak tu. isk.

ak dah ckp dah kat gounwa... ha.. ko bleh je berbaik2 ngn die...very helpful orgnye... ikhlas dalam bersahabat. sile kirim salam.

ak dah risau kot2 ak rase bosan nak menjalani rutin tahun 3 sekali lagi. tak sabar ak nk pegi apply ehem ehem.. wahahahahaha

ak insyaallah akan bawa pulang buku-buku berikut :

1- the alchemist - paulo choelo
2- the last lecture - randy paushc
3- out of the tempurung (critical essays of malaysian society)

tak sabar nak berdiskusi buku dengan ko. woooohooooo