Sunday, April 4, 2010

missed me already?

okay,, one week beb. one week. patut la kadang2 bangun pagi jari jemari habis edematous semua, mungkin lama tak blogging??? okay, so many things happened lately, life is a roller coaster bak kata ronan keating. mungkin ini adalah manifestasi kegagalan multitasking. i've been busy with other stuff like watching few series sehinggakan hilang mood blogging sekejap? dan ditambah dengan busy2 exam pulak next week kan. dan ada hutang entry jugak dengan orang dan sebagainya.

okay. someone please tell me ini bunga apa in english/malay. nicer than lilies. totally perfect for bunga pegang ni.

and, as some of u might know already, i'm starting a small business that comprises making walnut carrot cake with cream cheese frosting. so, kalau nak tempah, can contact me right away, at least one week before your occasion. and, today is officially my first order punya misi lah kan. sambil2 tunggu kek sejuk nak di frosting kan. take a look at our tester batch. 



okay, orang malaysia semua harap bertenang je lah ye. sini memang ada banyak strawberry dan gemuk2 dan manis2 semuanya. but as i said before, the closer we are to summer, makin mencabar lah aktiviti membeli strawberry ni kan. 

i think im running out of juicy ideas lah for now. lama tak blogging memang biasa kena syndrome macam ni. hate it. hate it. 

semoga enjin panas kembali, dan boleh blogging normally afterwards. i miss you too!!!

4 comments:

aisyahrkh7 said...

cepat gile cup cake ko siap..
semangat btol..

cup cake ko lg cantik dr cup cake bon bon..haha [marah djah nti]

one_munawwarah said...

cepat gile ko komen
semangat btol.. haha

ak ade buat yang kek biase punye skali.. half bancuhan... esok sebelum gi skolah jemput la bekfes kek carrot kat umah aku

ikan kecil said...

salam

oit..bawak kat jamiah gak oi..kasi bekfast I skali..

p/s: betui ah..windu la gak one selama seminggu ni..haha

one_munawwarah said...

malu la nak bawak gi skolah... dah jadi cam bengkang