Wednesday, July 21, 2010

pictures, with love.



the video quality worsen after upload on youtube. the one on facebook much better. and the one that azam jatuh cannot upload. rugi...rugi...

YB Muaz Mohamed Akmal dengan pesen baju kancing smpai atas.

Muaz trying tu cubit pipi azam dan memuji beliau "comeinyeeeee"


priceless.


what happened when he cannot get to naik kereta dengan azam. ganas. ganas.

heyyyyyy sweetie pie maksu!!!
janggut abah. always a favorite 

azam's favorite pose : the geram

sekarang maksu plak geram tengok azam

a maksu wannabe, pose menonggeng

spotted : azam muka happy, mungkin die nampak ayam. muaz is still trying very hard nak buat "peace" symbol. dan yang gem gem sebelah tu adelah abah die yang gem.

p/s: jumpa nanti sayang, maksu has 37 days to go ;-) insyaAllah.

5 comments:

Laila said...

u punye anak2 nnt pon msti cute2 mcm derang berdue ni kan...terase i pun mcm tak sabar nak ade ank sedare..hehe..:-) dengar dek abang i ni..kompem terus ambik loan bt kawen..haha

ikan kecil said...

muka muaz macam ada tempek2 muka maksu dia aje..hihi..patut la ensem..huk3 (apakah?)

azam mcm lg besar skit dari abangnye ek? betul ke? plus mereka ni nampak mcm produk keluaran 2 company yg berbeza ah..lain.

wa.. moga maksu kpd budak2 ni sentiasa bahagia dgn anak2 buah dia..

one_munawwarah said...

lela : aminnnn... seronok la anak sedara, sebab bukan anak sendiri...ahahaha

ikan kecil : aminnnn...

maksu muka maskulin ke maksudnye???adoiiii

mmg company lain2 pun sebab sepupu je budak berdua tu, bajet cam adik beradik sbb slalu sgt wat gathering.. azam mmg semangat sket badan nye, muaz dulu slalu sakit and tak bape makan sangat... bwk pegi klinik pun nurse ckp tak cukup berat itu budak.

Dr. Nur Farah Aisyah said...

wah,comelnye k.one!
geramnye nk hug!

jgn silap paham ye,ayat kat atas tu supposedly ade koma selepas perkataan 'comelnye'.
it means that budak2 tu yg comel,bukan k.one,haha

one_munawwarah said...

mula2 baca dah terfikir nak respond, "akak comel??".haha.