Monday, November 23, 2009

surat untuk abah n mama

hobi saye adelah menulis surat. yang tidak dibalas org. jadi, lama-lama sy tak tulis address lg pada surat2 saya kerana mmg tak pernah lagi org balas surat sy semenjak sy duduk di jordan. time kasih pada orang2 yang pernah hantar kad raya, postcards dan juga postcrossers, u made my day.

u can too, PO BOX 1113, jordan university of science and technology, 22110 irbid, Jordan. replies assured.


pertama kalinya aku kongsi surat dengan orang.

dan pertama kalinya aku faham kenapa mama tak mampu baca surat aku tanpa bantuan adik beradik lain, it's unreadable!!!! (-_-) sigh~

19 comments:

mUneer said...

saya ingat tulisan saya macam cakar lembu...tapi, tulisan awak lagi menyedihkan...


naas awak bukan designer...tapi bakal doc...jadi xpelah

jojie Oh! said...

=)
huhuhuh
x per janji penulisannya x menghampakan.. dpt melepaskan rindu.. ahahahha

aisyahrkh7 said...

salam one..
bahaye2!!
kemungkinan besar..
bahaya!!

weetameal said...

salam.. no worries.
tulisan orang happy go lucky.

:)

one_munawwarah said...

encik mun : quote Dr.Jamal Abu Ghaida'

"the best doctor in jodan, the three criteria :- sombong, iza behki, ma fi wahad btefham alaih, elkitabah, mush ma8ru2ah."

nmpaknya kita dah ada satu.

jojie : thanx! that is supportive,huhu

aisyah : ak naik risau bace komen kau.

weetameal : ya, sbb life is too short not to live it to the fullest. =)

mardhiah syazwani said...

aww, so comel surat tu. hehe :)

laila said...

tak jumpe nescaffe ke kat sane one??
hehehehehe...mcm2..

one_munawwarah said...

mardhiah : oh, thanks sebab x kata ianya huduhs.

laila dearie : nescafe ade cik..tapi ipoh white coffee takde.. aritu kite tertengok iklan die, "sebiji macam mamak...buih banyak..."

Op uLyA said...

haha.. waaah.. adoyai.. memang nampak kedoktoran disitu..

ps : thanx for the help.. [-_-]

imah said...

nice letter...

one_munawwarah said...

ulya : training dari tadika ni nak bg dapat tulisan tu.

- no biggie =) -

imah : i hope one day my daughter will send me a letter like this as well. =)

Musafir diri said...

haha... teringat cikgu waktu sekolah mnngah dulu pernah buang buku sy kat longkang sbb tulisan cakar ayam...

one_munawwarah said...

mak aih...
sadis..
sy sekolah menengah, cikgu "nasihatkan" pakai pen "fine" untuk buat karangan supaya tulisan kurang hodoh.

SuMaiYaH said...

alo lmbat plop aku komen.
tp mami ku pn bace surat hang skalik. hikhik

live life to the fullest! :D

one_munawwarah said...

huhu...malu sungguh,,
mesti ur mom teringin nak dpt surat camni jugak. hehe. silalah mula menulis

one_munawwarah said...

huhu...malu sungguh,,
mesti ur mom teringin nak dpt surat camni jugak. hehe. silalah mula menulis

SuMaiYaH said...

kalu duk dekat pn kena tulis surat k? hoho

kak farah said...

adekah akak perlu membaca surat awak bersama irama latar di belakang..tulisannya bergelombang hehe..hehe papepon menarik2..

one_munawwarah said...

kak farah, kalau membantu untuk lebih senang baca, apa salahnya? huahuahua.