Saturday, January 30, 2010

ho ho ho holiday~~~

winter break is definitely my favorite holiday. if u're not from JUST please be informed yang cuti2 kami adelah winter break, spring break and summer hols. winter and spring gives us nice 2 weeks short hols and summer lebih kurang dalam sebulan, where irbid is almost as empty as possible of Malays. winter kali ni pun agak sunyi jugak dari melayu, my buildings ni tinggal the three of us, cik rokoiah, cik sopiah dan cik tambun. yg lain semua pakat holiday merata alam. duit euro kat money changer pun habis semuanya... nak2 pulak euro jatuh menjadikan 1euro=1JD..wah3... sakan lah cik jah kite bershopping nanti nampaknye...

kepada semua yang bercuti (mestilah tak membaca blog ini lagi kan) didoakan selamat2 semuanya dan semoga dipermudahkan semua urusan... and as for me, masih tergendala agenda nak unclutter my space and my life, huhuhuh... mom's already starting her countdown to see me, which is lebih kurang 6 bulan lagi insyaAllah... tunggu cukup duit dulu baru boleh balik.. so, the plan was to do some catch up reading cuz i have lotsa books to read, bila buku text tak terbaca, nak membaca buku lain mmg rasa sangat bersalah okey.. so, holiday beginilah boleh kita hidupkan amalan membaca.. bersesuaian dengan kempen mari membaca tu lah kan.. membaca jambatan ilmu kata orang..

alhamdulillah we finished the first semester... it's been a rough journey, and thank you for those who had always been there to support me. =) see u next semester inshaAllah.

my love

muaz thinking on how to get attention from people - hey, maksu knew this trick already lah! and i know that muka tak mandi.. semua org mmg susah mandi pagi sebab dkt rumah wan air sangat sejukkkkk....!!!
muaz was excited to see the chicken family... and bising2 "makde, monkey" when he saw kera on pokok ciku.
muaz nak menangkap ayam... kawasan puncak bukit umah arwah wan dah semakin sempit.. dulu seronok boleh main ramai2 kat tepi rumah, sekarang nak main sangat pun bahaya sebab dah dekat sangat ke lereng bukit.
azam's funny faces, cutie pie =)

azam loves laughing ;;)) maksu too!!!

lots of love, maksu =)

5 comments:

syphoon said...

the last pic of azam, is so cute. =D

Laila said...

one tak gi jalan mne ke cuti?
alalalala~
series comey la azam n muaz..

one_munawwarah said...

-syphoon-
thnx. dy dah berlatih lame wat muka camtu.

-lela-
kite jalan2 keliling irbid ni je ha... parents x bg bjalan merata la lela..huhu

aisyahrkh7 said...

salam alaik one..

dah 5 hari cuti..
takkan satu entri je..
mne lagi? kuikui..
btw, bdk2 kecik ini sgt
somel..haha..
wei, terharu tak?
ak bc blog ko dr cordoba, sepanyol ni..
onebonez dimana2 saje..huhu..
pape pon, jg diri molek..

one_munawwarah said...

terharu sangat okeh!!!
tak ada mood la konon2nye...readers seme takde...huhu