Monday, August 23, 2010

hai hai hai. hai hai

tajuk je dah tahu dah tengah happy..

zaman skarang ni, pagi-pagi je boleh update blog dan blogwalking. lain-lain waktu mmg asik takleh akses je.. tapi takpe... berpagi-pagi itu kan ada keberkatannya. harini udara segar, nyaman. seriously asik terbayang rumah merah bilik C. why, of all RHBA, RMBC, RPBD, RBBB, RMBA dan RPBD lagi sekali, RMBC pulak yang ak ingat. mungkin sebab bulan puasa? haha. 

segar bugar pagi ni.. nak mengemas2 untuk balik.. bukan ape nok, serius rase macam zaman sekolah menengah dulu tau. kemas2 barang pagi yang kita nak balik rumah tu kan. eleh. macam lah balik harini 12.30 tgh hari pun. hihi.

dah terkenang hari mendaftar setiap tahun akademik yang baru pulak. adoi. persoalannya, kenapakah budak sekolah i dulu suka baca novel bila dah habis exam akhir tahun???bosan.

3 comments:

Laila said...

haha..i tak ingat la..adakah i temasuk golongan yg mencarik novel slps exam ek wktu school dulu?

sue ya said...

naseb bek aku x suke bace novel. lalala. ahax

one_munawwarah said...

ceh.
dan dan semua tak mengaku..
ak pernah bace okey mase tingkatan 2.. haha