Friday, August 27, 2010

a brief goodbye

bismillah...

honestly i can't wait to publish this entry. hihi. this one will be auto-published few minutes after i took off. so, as many of you might have heard, because i've been planting the seeds for quite some time now, i will not be joining you guys to the next academic year.. i will be joining the dof3a 2008 and re-live the 3rd year misery, which, hopefully change into a blossoming spring experience this time around.

i've wanted to tell you guys earlier, but was advised to keep it to myself first. well, honestly, i'm totally cool with the repeating the whole year stuff. by that, i mean, i'm totally fine, not depressed, and you know i will not give up, and absolutely, i'm more than excited to make things better next year. some of you might have heard it from me, or others, because i keep telling people "i don't mind people knowing about this, but please remind them not to make any unpleasant, sad remark about the issue". haha. so, my apologies to those who didn't get to hear it from me earlier. 

your prayers are highly appreciated, but no sympathy please. ;-)

my special thanks to beloved sisters, kak qilah, kak hetty and kak farah for helping me out during the final exams. buatkan nota... jawapkan soalan past years.. tak putus-putus bagi semangat and mengirimkan doa. Allah sajalah balas jasa kakak-kakak semua, dengan kebaikan yang lebih baik dari dunia dan seisinya. 

and also my special thanks to family and friends, for not giving up on me. and i promise to work my lazy-ass off this time. and can pulas my ears if i malas-malas after this. so..for people who had to go the same thing.don't give up, because second chance does not come often. and something better awaits us ahead. for those who still have to go through the unfinished battle, re-match what so ever, go for it, my prayers go with you and whatever the outcome is, it is for our own good.

i've been receiving mixed responses from people around me. surprised was the most popular so far. speechless, happy and so much more. please don't tell me you're sorry for what happened, cuz there's nothing for you to be sorry about. and hopefully my presence will be missed. heheh (poyo.)


and... for no specific reason i come up with this. i just wanted to try both photoscape and paint.net. well.. i guess i'll be graduating in 2014 then. inshaAllah. 

regards, one.

p/s : by the time im posting this, my request to be removed from atyaf_2007 moderator list baru je di approved. sedeyh gilerrrrrrr. (baru ko tau kate nak sedih kan.haha) will be missing this wonderful dof3a.

11 comments:

LuRveHaTeR said...

chaiyokkkk3 kak one!!!ur juniors r also supporting u~~ (^_~)

*hv a nice eid fitri in msia!!! =]

aisyahrkh7 said...

btw one..

"and hopefully my presence will be missed. heheh (poyo.)"

w'pn quote ni mmg ternyata poyo, tp honestly dr lubuk hati ak yg plg dalam [ececey] ko mmg akan dirindui..

n dari ak..

absence will makes heart fonder.. [bluwekkkk].. ak tngu ko kt hospital ipoh insyaALLAH..

Kyu said...

All the best One. Rindu la nanti nak tengok Malizi duduk paling depan dlm hall. :D

ainshams said...

one,
ramadan kareem, kullu 3am wa enti bi alf khair..
didoakan oney sentiasa positif, optimis & lebih cemerlang di hari mendatang. Allahu yusahhil umurik insya Allah.
all the best!!

sue ya said...

one, welkam to da club!
wakaka

aku tak berape paham perenggan atas2, yang aku tau hang dah sampe mesia


mak aku nak tudung! hahaha

Cidak said...

kuat ye senior..
Allah lebih mengetahui apa yang kita tak ketahui..:)

'Aqilah said...

visitor from kl,wil.pers..haha
hope u have a good holiday..
ambil masa untuk enjoy puas2 balik msia..buat apa2 yg awak nk buat..
dan balik ke jordan dgn lebih gembira lagi..
ye,walaupn akak tau awak selalu high..
haha..
awak boleh high hnya dgn sauce papa john.=PP

one_munawwarah said...

kak qilah : dah sampai mesia, takde plak rase teringin papa john's..

cidak : ya...tenkiu2

sue : nnt roger2 la. nombor phone tak tukar pun

kak ain : tenkiu2

Q : alah, bukan dok svhall2 dah korang nnt. hihi

aisyahrkh7 : ak dah mkn roti gardenia weh dgn kaya.. tp bukan roti bakar lagi.. alah, ko takyah miss2 la.. naik atas hari2 pun bleh..

qus : tenkiu2

kak farah said...

Onne,

Akak cuma ingin nyatakan yang akak sangat-sangat berbangga dengan awak atas semangat yang ada dalam diri awak and u will always be my cute little junior yang selalu senyum dan tak penah nampak down walau apa pun yang berlaku.Tidak berputus asa dan teruslah menggapai segala peluang yang ada. You will be a really Great Muslim Doctor one day.

Believe in Yourself, akak doakan awak berjaya Dunia dan Akhirat. Setiap ujian Allah itulah yang menjadi modal untuk kita menjadi PEMENANG SEBENAR di dunia dan jadi Tetamu Allah di SyurgaNya kelak.

LOVE YOU SO MUCH, MISS YOU TOO...
Take care, jaga diri baik2 ya..
Anything nak minta tolong akak, apa2 je tak kisah, feel free to contact me 0178705503. InsyaAllah akak tolong mana yang termampu.

Tata Selamat beribadah di 10 malam terakhir. Sama-samalah kita kejar Al-Qadr, untuk menjadi PEMENANG setelah keluar dari madrasah ramadhan ini.

assalamualaikum wbt...

imah said...

one, bersemangat! moga Allah permudahkan segala urusan, He Knows the best for us, aite? btw, i stil remember u mentioned about the parking at GH...ngee...insyaallah pasti dapat one day....amin

one_munawwarah said...

thanx kak farah n imah