Saturday, June 12, 2010

blues malam exam part III

wow. setelah hampir beberapa jam merefresh page blogger.com maka berjayelah aku meng-update blog. 
saje je bertanya khabar (ayat rutin bila call rumah).

bukti frust sangat sejam yang lalu

tak de ape pun. gap 6 hari. tapi hari2 akhir seorang calon exam CNS I jugaklah baru nak terkocoh2 kan. membuktikan kita sebenarnya takbergerak pada tahap optimum sejak day one. sesal pun tak guna dik.

sebenarnya tadi aku nak update. tp sebab takut lupa punya pasal, aku siap tulis lagi atas lecture note. kebetulan jam pun pukul 1.43 am masa tu. aisyahrkh7 mesti nak kata, "gedik ko one". =P 



in the middle of my biochemistry lecture.

begini bunyi tulisannya. (terus cari balik lecture tersebut)

hidup ini,
tak mungkin kau jadi
bukan siapa-siapa
kerana tentu ada,
yang kau adalah dunianya.
udaranya.
degup jantungnya.
nyawanya. 

p/s : sbb tu org dulu-kata "hai lah intan...payung...nyawa..." kot.
1.43 am, 12th of june 2010

p.p/s : sebenarnya aku tulis "kerana tentu ada orang, kau adalah dunianya, bla bla bla. tapi x sedap, jadi aku tukar. hah hah hah.

selamat malam. selamat pagi.

5 comments:

cik jah said...

sesungguhnya amat payah untuk aku memahami bait-bait kalimah puisimu itu...

(~.~)

one_munawwarah said...

ape susahnye cik jah. literally abis dah ak tulis tu.

kita tak mungkin jadi bukan siapa-siapa. mesti ada je orang yg menganggap kita ni, segala-galanya dalam hidup dia. e.g : ibu-bapa di kampung, adik beradik, anak sedara, cinta hati.... cewah. cinta hati plak dah...

aisyahrkh7 said...

lain macam sajer sajak ini..
maka suka la ak utk menquote kata kata acik yong di kampong halaman.. "tu sume nak menjahanamkan kamu je tu.. hah hah hah"..

bley la taip kata2 ni guna font lucida console dan tampalkan ia didepan meja stadi!! hah hah hah..

pulun lagi 3 je one!!

one_munawwarah said...

uits. cam otai sangat plak menjahanamkan. bukanlah. itu subjek lain. ini subjek lain. :-P

aisyahrkh7 said...

ok, tengok!!
kan ak dah salah faham.. tengok!!
haha..
btw ak suke quote tu..
\(^__^)/