Thursday, June 10, 2010

orang sekeliling itu, nikmat Tuhan untuk kamu.

alhamdulillah.

masa aku fikir-fikir nak menulis ini malam tadi, aku dah risau, "matila, blog aku jadi macam blog budak sekolah, cerita pasal member-member pulak". haha. takpelah, sekali sekala, berjiwa muda. saja aku nak bagitau, orang sekeliling kita ini adalah nikmat, blessing dari Tuhan. syukur aku untuk dikurniakan satu lingkungan manusia yang sangat ...... (okey, lambang tak ada word to describe). tapi yang penting setiap yang ada di sekeliling aku ini, saling melengkapi satu sama lain.

terima kasih Tuhan untuk mereka yang selalu ada dalam senang aku, susah aku. suka aku, duka aku. dan paling penting sekali, yang aku ada mungkin kau tak ada, mereka yang bila ternampak khilaf aku, lantas diperbetulkan, sampai berbuih mulut cakap pun tak apa. bila aku malas study, datang berleter pun ye. =P kahkahkahkah. dan buat hari-hari aku berlalu pantas, sampai tak cukup2 masa nak study. 

thank you God for such amazing companions. 
bak kata cik rokoiah "syukur bukan setakat alhamdulillah". 

2 comments:

anamunawwarah said...

salaam~

feeling the same=)

marked that
'syukur bukan setakat alhamdulillah'

=))

one_munawwarah said...

=)