Tuesday, June 22, 2010

spacious space.

amacam wajah baru. serabut lah blog gelap2. lagipun it's summer time...!!!! kenalah floral sket (walhal theme colour hambar je pun). saje je, i think it looks much more spacious kot this theme. kalau tak suka sila maklumkan. SMS BURUK ke nombor phone i. dengan serta merta i tukar. eceh. tipu je. kalau suka, senyum je okey.

harini. harini adalah harini lah. semalam sunday, best jugak boleh baca postsecret kan. 

rumah baru lepas ops lipas. bilik pun dah halfway kena spring cleaning. tinggal wardrobe je lagi nak settle kan. poyo betul life as a wannabe ni kan. :P

tak ke mana kot cuti ni, duduk rumah, some movie, some gaming, some reading dan some baking lah kot coming soon. 

ok, this post adelah to test the new layout only. hope it soothes your day. nitey!

2 comments:

Laila said...

waah...dah summer dah? cuti selalu berape lame?

one_munawwarah said...

belum cuti nye lagi. summer sem starts 4th of july. cutinye 3 minggu.