Tuesday, June 22, 2010

tagged by meon


Apa yang anda buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
eh.pagi tadi baru terbaca : a true friend stabs you at the front. kalau tikam belakang tu, memang i tak mengaku member pun.

6 orang di hati anda
♥ abah
 ♥
♥ mama 
♥ siblings 
♥ muazam 
♥ the csi's 
♥ pentos chickenos 

Anda rasa anda comel
gemuk. pendek. tidak comel.

Single or taken?
single.
Blog yang saya suka?
blog yang tuannya cool.

Adakah bilik anda kemas setiap hari?
tak. lepas exam mesti kena ada massive lagi extreme room makeover.

Lagu terakhir yang anda dengar
teramat sangat - aznil haji nawawi, it was on his blog playlist.
Last text message
"Tlg sy 4wardkkn n sebarkan. InsyaAllah, sabtu ni, 26 june,pgi: 10 hngga pukul 1 ptg, akan diadakan program akhwt's building confidence (membina keyakinan dr) anjuran club orator dy bayt mus'ab, sesiapa yg berminat blhlah dtg, ajakLah kwn2. Kalau berminat utk mnjadi fesei blh jga bri nama pada YM aswadsky. Moga bmanfaat.plse n tq"
and i skipped that the text was in toggle case. (-_-')

Last phone call
mardottt ptg smalam. tanya ada kat rumah tak. i was at moviebox.

Hari terakhir anda menangis?
wow. lama dah kot. tipu kan. sehari sebelum CNS II, i was damn scared. nanges2 kat mama. then bergenang air mata sempena tgk glee finale season 1.
List 5 kaler feveret anda
putih hitam pink pink coklat
bila kali terakhir YM?
this morning. 
Game yang anda paling suka?
cluedo n monopoly

Adakah anda peminat MCR
tak.

Anda rasa tag ni best?
suam-suam kuku. tapi sebab meon yang tag, i'd say best! best!

Tagged lagi 10 orang
yana, sue ya, lela, phatroco, cik jah,  
as, rai (appreciate silent reader), imah, akak hawttt (tp dy busy)

3 comments:

theHusnaM said...

♥ pentos chickenos ♥
siapa?ha ha

one_munawwarah said...

meon.
u lupa ke?
kan masa form 5, kita bg nama kedai kelas kita pentos chickenos. i nak tulis nama sorang2 nnt terlebih 6 plak.

YooNa said...

yana = aku??
miahaha
ok 2 org skali harung