Tuesday, June 1, 2010

blues malam exam part II

yang part I punye, tak ingat lah mase exam ape kan.

okeyh, esok mid term for UroGenitalSystem. name glamournye UGS. best je blaja.. tp inilah preparation exam paling tak semenggah skali sepanjang aku blaja 3 tahun ni kot. pfffftttttt. adrenaline rush, smpai mlm ni, dikuasai guilt je lebih. ha..mule lah kan nak bernada melankoli. jauh dari Tuhan le tu maksudnye. astaghfirullah...

teringat pulak abahanda dan mamanda di kampung halaman. one thing about my mom and dad, they're never disappointed by their children. markah sikit ke, lulus cukup makan ke, aaaaaaade je consolation words from them. thank you ma, thank you abah. (macam lah bace pun). abah setiap kali pun mesti pesan supaya sabar, kuatkan semangat. mama pulak setiap kali pun pesan suruh bersyukur. 

sebenarnye aku cuak sangat ni. sekian harap maklum. cuak amat. cuak kentang. cuak donut. dan teringin makan cucur jagung. kahkahkahkahkahkahkah.

aku dikelilingi orang yang sayang aku sangat, dan aku sayang kembali, dan ianya tak ada kena mengena dengan exam. haaa?? okay, sekarang semua org tahu dah aku dah smpai ke tahap nak mati kecuakan. ceh. tapi kita mana tahu kan, berjaya dalam exam bukan semata-mata atas sebab usaha. jadi jom je lah kita buat apa yg patut, mengikut sunnatullah dan syariatullah.

 (-_-') (#_#) (@_@)  

goodluck semua orang, kalau ko ade exam esok, apesal ko bace blog aku lagi nih????
tolonglah doakan aku. dan keselamatan members of freedom flotilla. 

1 comment:

haha said...

i just finished my exams td :p

selamat berjaya lah,secuak mana kentang itu,tetap terpaksa dimasak(?)