Tuesday, December 22, 2009

kerja2 kawen yg pertama

di kala entry ini ditulis, beta baru saja selesai dress fitting dengan bakal raja hari-hari yang esok nak jadi ala-ala raja sehari.. sape lagi kalau bukan mama pocoyo kite, cik phatroco... entry ni akan diperam saje sehingga selesai majlis bersanding esok baru akan terpublish, dek kerana menjaga keekslusifan kerahsiaan sapekah yg akan bersanding sempena Malaysia Day esok... adepun dress fitting ni, saje je dibuat supaya esok skuad tidaklah gelabah... tadi siap shopping cincin bagai... ini adelah pertama kali I terlibat dgn kerja2 camni.. yelah, mase kakak i kawen dulu dy dah ade mak andam sendiri.. so, mestilah sangat excited, though it wasn't even real.. yelah, esok lusa entahkan sempat entahkan tidak nk tgk kawan2 kawen kan... jadi, sekiranya berminat nak mendapatkan khidmat andaman untuk pengantin muslimah, bleh la hubungi kami di CSI , belakang mat3am moqbel untuk tempahan. ececeh.. maka rasmilah cik phatroco as the 1st to naik pelamin from mep7, yg lain2 tu harap tak makan hati. huhu.

mak andam amatur dengan pengantin amatur jugak.


muka exhausted habis dah tengah2 malam..

p/s: rase dah macam attend wedding artist plak you, maklumlah...rehearsal kat dewan bagai... pengantin plak dtg rehearsal pakai jeans je.. mmg ala2 erra fazira u.. !

8 comments:

Yankum3~ said...

utk Malaysia Day pun kne b'sanding bagai ke??
hebat2 cm citer Julia plak

imah said...

mnarik menarik menarik ! juge tertarik..haha...hampir saya tidak mengenali cik bakal pengantin itu ye...matured, matured, heh..

one_munawwarah said...

huhu...insyaAllah pasni i akan hapdate dgn gamba pengantin on hari berlangsung... yg ni x de makeup

Pejalan Kaki said...

ha ha ha. cik pengantin memang nampak ayu okay dan yang pengantin laki pulak konfiden habes mcm dah penah bersanding jee ha ha ha.

anyway, thanks a lot seribu kali ganda kat CSI ye ! dgn mak andam bagai :))

next year pengantin sama lg ke ?? :p

Op uLyA said...

haha.. bagus bagus.. practise jadi mak andam hahaha..

faiq zaini said...

cute lor bride td u makup..
bley r tmpah ble2..
bgus2..

one_munawwarah said...

kak ninah : u're welcome, n thanx for the opportunity once again. adepun mintak amaf ye sebarang salah silap. =)

next year mane tahu, mungkin kite bleh dapat pengantin real ke kan, mari kita berdoa bersama2. haha

ulya : ye, mmg itulah niatnye. (cewah, padahal incidentally found interest) yelah, so that we can do things the way we want it to be.

faiq : tq. mgkin jugak krn pengantin tu dah mmg comel dan hanye memerlukan sedikit sentuhan mak andam. ha.. adepun tempahan mmg telah dibuka, kalau dah ada calon tu nanti bleh contact onebonez makeups utk tempahan. (besar cita2 ni)

eman ainol said...

tak percaya yang si cemal menyahut seruan nak jadi pengantinnyer...hehehe...