Sunday, March 21, 2010

..dia..

oh, nampaknya entry sebelum ni mendapat sambutan menggalakkan. tapi, sukalah i nak ambil kesempatan memperjelaskan, SETIAP entry yg ada dalam blog tomorrow is never guaranteed ini adalah totally observation-based, dan my mission is simply to nurture the society to be a lot more grateful, and hopefully people would share the idea of "tomorrow is never guaranteed". okay. we dont trashtalk or backstab anyone here.

my beloved sister

dia, terlalu menyayangi aku. kasihnya tidak pernah aku ragui. (tipu2.. sekali sekala aku ragu dan aku akan bertanya juga). dia ekspresif. dia, sanggup memberikan aku setiap yang miliknya, kalau tidak boleh berbagi, maka ambillah yang dia ada, kalau tidak dicarikan yang lain untuk aku. gembira aku, adalah gembira dia, sedih aku adalah sedih dia. kalau merajuk, tak pernah lama mesti dia memujuk. tapi aku beginilah. sesekali buat dia kecewa. sesekali buat dia ketawa. sesekali menggundahkan hatinya. 

hari ini. Tuhan menduga kakak. this morning she texted me that her husband was admitted to hospital, quarantined because suspected of TB. and baby azam pun ada very high fever. i know she was crushed to see and listen to azam panggil "ayah...ayah..." from outside. he's not allowed to come in. and later tonite, she texted me that baby azam pulak kena quarantine and alhamdulillah abg saiful is diagnosed as having pneumonia, so dah tak quarantine lagi. it must have been really difficult for her. abah and mama came straight away from home.i tried to convince her it's a common thing, and inshaAllah both abg saiful and baby azam will be fine. still, i think it's going to be a hell of a two long weeks for her. 

so, dear readers, please pray that Allah will give her the strength she needs, and i hope her health condition wont get worse. i love her dearly, and there's nothing much i could do but to offer her prayers and let her know things will be okay in the end. 


i promise i wont get mad at her if she forgets my birthday this year. hey, two important men in her life are sick and admitted to the hospital, forgetting my birthday is soooooo natural and forgiven. =) love ya sis.

4 comments:

haha said...

ini ke the person yang akak kenal tu?
comelnya bayi tu.

insyaAllah semua selamat.

and I wont forget your birthday,it is already in my fb page.hehe

one_munawwarah said...

oooo... that was another person. this one is my sister, boleh la nak masukkan dalam kategori sama jugak. =)

i thought i removed all birthday reminder from fb. haha

aisyahrkh7 said...

one..
insyaAllah kheir both of them..

kpd sume..
esok besday one yg ke21..
one suke kaler pink..
[bukti:hp LG canggih dy kaler pink]

one_munawwarah said...

ala aisyah.. ak baru ingat tahun ni nak menyambut birthday dgn org2 yg ingat tanpa diingatkan. hahah