Tuesday, March 2, 2010

selamat tinggal





Dan memang susah untukku pergi
Setelah bersama
Dan cintaku kepadamu
Tetap kan ku genggam
tapi saatnya telah tiba
untuk kita ...berpisah
Namun paras wajahmu dalam hatiku kekal...

Selamat tinggal... Selamat tinggal...
Usah ditangis... usah kau rindu
relakan kepergianku
selamat tinggal... selamat tinggal...

Walau ku pergi
kau tetap di hati
Cintaku ... kan kekal
Selamat tinggal...

Selamat Tinggal - Ferhad
credit utk budakhutan for the lyrics + audio



dilarang menangis sama sekali jika lagu ini berkena-mengena dengan anda. hohoho. suka hati i je kanz. sungguh tidak relevan pula aku rasa bila nak singkir org dari Raja Lawak pasang lagu ni. yela, raja lawak, pastu lagu syahdu pula...hua huahua.. okeh, selamatlah kepada semua org yg berpisah. ha..berpisah dgn apa, atau siapa, up to you lah. mungkin ada benda kita sayang kita terpaksa berpisah ke.. berpisah dengan org yg kita sayang ke...org yg kita tak suka ke kan. ha.. pasni ade la org speku aku putus cinta pulak. eceh. marah mak abah di kampung nanti.

terkadang ada benda yg perlu kita say goodbye to, untuk mendapatkan benda yang lebih baik. ;-) ok. take care semua org. cuti sebulan weh summer ni. best3... tp mungkin masih perlu utamakan balik in june jika mommy kata balik june. rindu budak masam 2 org itu.

5 comments:

aisyahrkh7 said...

hahahahaha..
guling2 gelak..
siap ada lagu tema..
[gurau2 saje ok]

p/s..dh survey tiket apa plg murah n plg cepat smpi msia n makanan plg sedap [1 pakej lengkap ok]?

aisyahrkh7 said...

one..

ok skrg dpt rasekn atmosphere blog ko saat ini sgt melankolik..

maka, mtx maaf sbb ak tulis gelak guling2 kt atas tu..tetiba riso ak dibuatnye..

klu diikutkan fi'il adik ak, diam tu tnda protes..takpun marah, takpun kecik hati..

btw, esok insyaAllah lg baik dr hari ni..

one_munawwarah said...

ak pun gelak gak tgk raja lawak. tp mase lagu ni sayu la jugak sbb mengenangkan peserta dah tersingkir. kantoi ak tgk raja lawak. haha. ni seme salah along aku ni.

errr..melankolik ke?? ko maksudkn diam sebab lmbat respon, sbb kitorg baru balik makan je ni ha.. (astaghfirullah).

tade marah2 mahupun protes cik. ;;)

kalo melankolik sbb ayat syahdu, slow itu krn menggeletis. kuang3

khadijah said...

aceh....sayu la tu tqah....lagu sayup2 kedengaran...
be strong girl.... =p

one_munawwarah said...

hoh?
sayu la sangat kanz..
mamu terkeluar... sib baik ade jozan.