Thursday, May 28, 2009

hari raya - no charge, petronas commercial

hohoho...cam mr claus pulak... masalahnya dengan youtube, dy senaraikan "videos recommended for you". ko bukak satu iklan petronas, hari-hari la ade video iklan petronas lain.yang ni aku x penah tengok... giler berderai mutiara... aku pernah gak dulu-dulu buat list mintak duit bagi kerja-kerja seperti cuci kereta n susun kasut. haha... agaknye semua orang pun pernah buat. tapi xde la pulak aku hand over kat mama or abah... aku baru propose je idea tu... huhu...

anyway.... iklan petronas mostly mmg menyentuh hati lah kan. previously ak dah post yang rozie tu... sedih gak tu... pengajarannye kawan-kawan hargai mak ayah ketika masih ade... aku rase bukan aku sorang je menangis2 tgk iklan... orang lain pun same je... maklumlah, hati kristal...

tgk iklan yang ni, aku nak tido pun x smpai hati... (yelah, aku ni suka-suka je... mak ayah aku dulu sampai sekarang susah payah cari duit nak besarkan aku...hantar overseas... mmg la kerajaan bagi belanja...tapi mak ayah pun kuar jugak ongkos yang aku dok pau2 b4 fly tu... balik cuti lagi...ha...kan... insoffff giler....)

p/s: tak payah point out aku cengeng... aku dah lama tahu. raya baru2 ni.... bagai nak rak lah aku menangis tgk iklan raya... haha... oh Allah, mudahkanlah kami semua balik raya tahun ini... amin...

p.p.s: bising giler area umah aku midnite tadi.... barca menang, macam irbid lawan M.U pastu irbid menang...

ingat nak blog sket pasal whi-interview maizawati zainal + ustaz zawawi... ade point best...nanti-nanti saje...

feveret aku yang sharifah amani dengan iqram dinzly dan yang ini sebab aku suka sharifah amani dan inter-racial harmony.
hohoho...cam mr claus pulak... masalahnya dengan youtube, dy senaraikan "videos recommended for you". ko bukak satu iklan petronas, hari-hari la ade video iklan petronas lain.yang ni aku x penah tengok... giler berderai mutiara... aku pernah gak dulu-dulu buat list mintak duit bagi kerja-kerja seperti cuci kereta n susun kasut. haha... agaknye semua orang pun pernah buat. tapi xde la pulak aku hand over kat mama or abah... aku baru propose je idea tu... huhu...

anyway.... iklan petronas mostly mmg menyentuh hati lah kan. previously ak dah post yang rozie tu... sedih gak tu... pengajarannye kawan-kawan hargai mak ayah ketika masih ade... aku rase bukan aku sorang je menangis2 tgk iklan... orang lain pun same je... maklumlah, hati kristal...

tgk iklan yang ni, aku nak tido pun x smpai hati... (yelah, aku ni suka-suka je... mak ayah aku dulu sampai sekarang susah payah cari duit nak besarkan aku...hantar overseas... mmg la kerajaan bagi belanja...tapi mak ayah pun kuar jugak ongkos yang aku dok pau2 b4 fly tu... balik cuti lagi...ha...kan... insoffff giler....)

p/s: tak payah point out aku cengeng... aku dah lama tahu. raya baru2 ni.... bagai nak rak lah aku menangis tgk iklan raya... haha... oh Allah, mudahkanlah kami semua balik raya tahun ini... amin...

p.p.s: bising giler area umah aku midnite tadi.... barca menang, macam irbid lawan M.U pastu irbid menang...

ingat nak blog sket pasal whi-interview maizawati zainal + ustaz zawawi... ade point best...nanti-nanti saje...

feveret aku yang sharifah amani dengan iqram dinzly dan yang kongsi raya jiran die nyanyi bising2 tu... (aku tau ko takleh bayang....aku lupe nak copy link die.x penting pun)sebab aku suka sharifah amani dan inter-racial harmony.

6 comments:

Yankum3~ said...

one tgok post ni balik..
apsal mcm b'ulang je nie??
ke mata aku yg xbtol??

hmm act one..
aku xpenah t'pk pun nk buat list 2...
wakaka

one_munawwarah said...

haah...xleh edit sbb ak post dr youtube...kalo edit nnt hilang video dy...

Yankum3~ said...

ooo mcm 2 plak eh...
xpe2..

kilah said...

sedihnya..

mardhiahroslan said...

one mmg camtu. last raye iklan ape ntah yg t'baru tuh...owh iklan yang "mse atok ade, papa x penah balik"

ktrg b'4 lepak2 jek tgk..die menanges bagai nak rak...aigoo

one_munawwarah said...

ye la... ak ni susceptible terhadap iklan petronas. huwa