Wednesday, May 27, 2009

PETRONAS CHINESE NEW YEAR 2008 AD, REUNION DINNER

wow!!! satu hari 2 entry - ini satu kegilaan!!! lols.

ok.. it's not even CNY but i was watching Tan Hon MIng's love story ad, and then i saw this one - sedih betul ni!!!
pengajaran: aku pantang betol menonton x belajar pape (nnt aku buat entry lain)
- walau miserable atau sedih camne pun kite, there is no need to spread the grey clouds to others, okay. sila perhatikan aksi di stesen bas- giler semangat Tan thiam Hock tu babai2 kawan2 die. see his happy face.
2ndly, hargailah detik2 kebersamaan selagi ade peluang. ade cuti, ade duit - balikkkkkkk!!!! waheyyy. (ini aku tujukan lebih-lebih lagi orang duduk semeleysia dengan mak ayah die...)

QN kata my current entries are funny.nah, amik ni kasi sedih... ha...

2 comments:

QN2 said...

one...hik3..asal rase cam taknah tgk iklan yg ni eh? aku tak balek raye cina kut..huhu...mekasih la bile tgk aci india yg amik dia...tersentuh la gak..hoho...cutiku sudey habeh...very grateful to have cuti 3 bulan ni...blaja ilmu rumah dan tangga ake...huhe ..jumat ni nak blek kl sudey...pasni kalo nak balek ipoh slalu senang kot(atas saranan anda) hehe...dpn uia amik bus to kl sentral..n then nek tren shuttle ipoh-kl..besh3...kalo ade fawaz dr klang, ley skali....hu2

one_munawwarah said...

huhu..best3.. honestly i DID cry la on this ad. boleh jadi x tayang kat tv kot..

bestnye kalau ada bullet ipoh-irbid. klasssss gitu.