Thursday, May 21, 2009

tagged~


okes. tagged by both yana n akak hawttt



2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini:


-k.qilah-
  1. pelajar medic tahun lima, tengah sibuk nak exam masih blogging lagi....cayalah!
  2. seorang kakak yang awesomely cool~ wooohoooooo
  3. hates door slammers waheyyyy!!!!
  4. rumahnya ada garden yang indah
  5. sangat ahli dalam isu per-bag-an

-yana-

  1. well...what can i say, loudspeaker, vice treasurer kelas ku yang harmoni
  2. suka ayam goreng
  3. sangat pantas - unbeatable
  4. pandai ni, lagi pulak rajin study, wohaaaa
  5. ahli pertahanan awam yang setia lagi berdedikasi

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima ward seterusnya:

  1. hobi terkini : buat postcards, adapun terpaksa diberhentikan seketika kerana ada priority lain. dan jordan sebuah negara yang kurang postcrossers, so aku dah tak menang tangan nak layan direct swappers.
  2. currently loving black n white
  3. sangat suka makan makanan. gosh, i cherish good food
  4. i hate door slammers too.
  5. sangat suka anything zen dan saya seorang sinophilic.
  6. mata kanan lebih sepet dari mata kiri, nanti boleh jumpe personally buat p/e
  7. sangat suka disney channel, meskipun usia menganjak 20
  8. aku expressive, that i can text my siblings, "hey, just wondering, do you love me?" and make them tersipu2 malu.lol... ada org balas "that goes without saying" hah, i accept that with arms wide open.
  9. read postsecret sunday secret every sunday. weheeeeey
  10. i always come up with what i wanna write in my blog before i actually sit down in front of the screen, except when i'm doing my tags.

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka:

  1. sueya - a good friend of mine
  2. imah - a cute friend of mine
  3. mcDa - an awesome ex-roommate of mine
  4. phat roco - seekor kucing, aku saja bagi penuh list
  5. milimilo- future lawyer
  6. my bestest friend, one who is madly in love right now - may everything goes right (don't ask me who, cuz u know who)tolong jangan meneka juga
  7. zur - i just discovered your blog, and i love it that you love hindi, lols
  8. as - a special sis, sorry sangat lama kita tak ym
  9. meon - a.k.a husna, ketua tingkatan yang best, sekarang dah jadi robotician
  10. any postsecret lovers - u're awesome~

maka, selesai sudah kerja rumah saya kali ini.jumpa lagi dalam episod akan datang

4 comments:

Yankum3~ said...

aku pling xleh trime yg no.5 tu..
aiyaks...

one said...

yana.nombo 5 mane tak leh trime

Yankum3~ said...

no lima ttg aku 2 laaa

SuMaiYaH said...

hui, baru perasan. haha. bz mah. insyaAllah :)