Thursday, June 4, 2009

forno pizza review

ok. sejam, plus minus 20 minutes, pizza pun sampai. aku pun dah makan 1 slice pollo and 1/2 slice amore.

excitednye aku dibalas tuba. inilah pizza2 nye.beli ajin (doh) kat kedai pastu tepek2 pun best lg. maksud aku appearance die lah kan. aku maafkan lah sebab hari ni 1st day meniaga weh...



medium size besar ni. pollo tu ok lah. amore (nak sangat heart shape kan) kecik la jugak. kalo small, mau nye besar jantung real tu je ha,

tapi sangat ikhlas cheese.dan pepperoni. tahniah. aku nyaris2 menyifatkan forno as a disgrace to italian cuisine place. tp, boleh lah. rasa pun not bad. skian. there's always a first time for everything. kalau nak mengorder tu, amik la medium buy 1 free 1 tu, x le ralat sangat nak try2...

sorry la kalau aku dah buat kau excited pastu keciwa macam kalau tgk drama, hero tak kawen ngn heroin (eh, pulak)

internet tgh subsidi,,,so gambar tak leh upload lagi. harap maaf.tapi pollo pizza tu senget bulatannye.

ini kire ok lah offer, 5.2 je 2 piza ni. kalau tak offer 10jd ++. orang kat mesia ketawa guling2 je tgk kite bayar rm50 untuk pizza camni. malu...malu...

disclaimer: aku bukan typical melayu nak jatuhkan bisnes org je kerjanya. aku mereview sbb aku dah terlebih2 promote tadi. (^_^)

10 comments:

SuMaiYaH said...

wah! apesal nampak sedap? huhuk

one_munawwarah said...

camera aku ni...

one_munawwarah said...

camera aku ni...

ain^mohd said...

comel plak piza kau...

bulat2 tue ape?

artistik la ..kekekehhh...

tiga satu

one_munawwarah said...

pepperoni...ade je lagi kat bawah2 cheese tu ha.. haha

razyana said...

ni buat ke beli?
akak suka love shape!

one_munawwarah said...

beli je... hehe... kedai baru.. bile2 balik sini, singgah la irbid kak yana.. tp rase pepperoni biase je..

laila said...

nyammy3x~
sedapnye pizza..

hmm..tibe2 teringat..
i tak pasan pun kat loker makann i kat maktab tuh ade sardin cap Cinta..
ngeh3x~
tengok jer sardin tu..tehingat kat u..
tak sampai ati nak makan..hehhe..

one_munawwarah said...

alala... mekasih la atas tanda ingatan... =)

one_munawwarah said...

alala... mekasih la atas tanda ingatan... =)