Monday, June 1, 2009

maaf,aku perlu berehat. mampu ke????




aku tidak ada masalah kopi seperti kebanyakan orang. satu, sebab aku tak rajin stay up malam2. aku tidor awal. dua, sebab aku memang minum decaf sahaja kat rumah. skali skala keluar, baru aku minum unsur-unsur caffeine sebab masa tingkatan dua aku ada insomnia jadi aku minum decaf ever since that. maksud aku, pada waktu malam. caffeine juga tak elok untuk kesihatan. ini betul, aku dah tanya Dr.Nidhal Khabbaz yang sangat comel lagi aku sayangi. hewah2


ok. entry ini matlamat nya nak bagitahu : aku nak exam ni, 6,7 - respiratory system. 11- cardivascular system. 15 hematolymphatic system. kerajinan aku blogging dan merayap tak tentu hala kat jaringan komputer gergasi ni (masa tingkatan 5 dalam buku iT aku tulis camtu) aku terkandas kat lecture microb yang hanya ada lapan itu dekat seminggu lebih dah. tapi takpe lah.


jadi, aku mohon maaf kalau 2 minggu tak berupdate rumah aku ni. langsir dah baru. tapi bersawang esok... tapi aku minta maaf lebih-lebih lagi pada diri sendiri dan abah mama di kampung, sebab leka. hehehehe.... bukan membazir masa, tak bazir cuma buat perkara berfaedah yang bukan aulawiyaaat yang nombor satu. eh. ke nombo satu la jugak???


ok. aku rindu semua orang. dan akan rindu ramai orang. entry ini hanya valid sehingga next entry. kalau aku mengada2 lagi sebelum 2 minggu - kita lupakan saja entry ini. .


aku tasjil sociology 821211. kali ini aku nekad. kalau bahasa arab, aku stay je lah jugak. aku nak sangat amik socio. sekian harap maklum. tapi kalau kena halau, aku drop lah kot. aku ada impian nak merawat society. bukan merawat diseases atau symptoms semata-mata. wellness and lifestyle ada kosong semalam, aku lah yang mengada sangat tak nak register sbb aku... kau tahu kenapa. aku suka subjek wellness tu. sangat. tapi bila ramai sangat... aku jadi kurang selesa. sekian.♥


tak sabarnya tunggu cuti. ngeh2... cuti summer lagi tak sabar.

aku kononnya nak berehat dari blogging. tapi mampu ke???

dikala hati mu gundah gulana - berzikirlah. hingga setiap denyut nadimu menyuarakan "Allah..Allah"

audio tafaquh ustaz fakhrurrazzi (sesi kongsi rasa,maulidurrasul 1430) credit to JKK PR permai

2 comments:

jojie-elle said...

jgn terlalu lama.. sy menanti cerita baru anda..haha

kilah said...

rehat one..rehat..exam dh dekat.=P