Thursday, June 4, 2009

terhangat di Irbid!!


*berita lebih panas di bawah

ok.aku dah excited terlampau. pertamanya, ada accident dekat umah aku tadi. depan fourcats. cepat giler, baru 1minit accident, emergency,ambulans ngn polis dah sampai. hebat2... tahniah jordan. pemandu kereta cedera. tapi boleh berdiri tapi kena jugak naik stretcher. bleeding kat kepala ape... pelanggar die bawak pikap..boleh la bang, kereta u tegap. pastu masuk fourcats beli topup. aku ketawa jap. pastu pakcik fourcats tak kuar2 pun. yelah, dia tgh tgk drama (aku baru je kuar dari kedai tu masa accident tu)dan terimalah gambar ini buat mereka yang x pernah tgk irbid.-pasni tukar la...buat blog isu semasa irbid-wohaaaa...budget up to date sgt.




lebih hangat!!!!!!

ada pizza parlor baru bukak dekat2 ngn umah aku ni semalam. Pizza Forno. WITH F. semalam bagai nak rak opening die, aku lalu je lah. harini rasa nak gi try. "ela.ba3da sa3a nuballesy" lagi sejam baru nak bukak ni. tapi tgk order dah berderet dah. aku pun order forno special. pastu dia ragu-ragu suruh aku amik pizza biase je.ade offer katenye. ok lah. aku amik pizza amore (macam pepperoni tp bentuk heart) dan pollo pizza (tapi bahasa arabnye bitza djaaj) ciss, aku terpedaya. ingat kot sbesel sangat. aku mintak spaghetti (mknn feveret aku) xde. pastu lepas sejam baru siap. yela dia baru nak meniaga kan. takkan aku nak melepak kat Jennifer's plak sejam. balik la. singgah fourcats cari minuman bergas yang tak perlu boycott.

pastu aku cakap ngn akak tu. ada delivery kan? hantar rumah je la kak. aku bagi nombor fon, alamat seme. oraito..adios. ngeheh. pastu aku amik la flyer dia. korang seme bleh pergi try. beli satu medium pizza dapat free lagi satu medium. 5.2 jd. tp tulis kat harga dia 4.5 jd. apehal, kedai kat ceruk pun nak main tax2 jugak. tgk golden spoon-xde cukai2 de. pekerja pun mesra. (^_^)

yang lebih hangaaaatttttttt lagi. ko boleh jugak order pizza ni ONLINE!!!!! serius. http://www.pizzaforno.net/ kalau tahu tadi, aku order online je lah. tagline dia "For the First Time in Irbid, order online!!!" ha. Malaysia aku taktau ada ke tak perkara sebegini. awesome giler. atau call 027258855 oih. iklan free plak pizzaforno. silelah mencuba. alternatif baru kepada pizza hut. dan bagi budak umah aku, pasni boleh gilir-gilir ngn italian pizza. tempat lepak paling best bg aku.


ok.dah setengah jam. kalau dah dapat pizza nye boleh aku review pizza dari pizza forno. selamat mencuba. i love jordan =) along kata aku dah tak ada jatidiri the moment aku rasa janggal dengan duit syiling malaysia.

p/s: budak melayu amik order online, tak kira la ek...

6 comments:

razyana said...

bestnya pizza ni ...
love lagi ...

kilah said...

masa akak 1st yr..ada accident dpn rumah...
biasa la kt sini..accident je..sume org kerumun..
beri laluan pd org tlibat pd accident utk ber'bincang'
kereta lain tkleh nk lalu..seolah2 di jalan tu tlah berlaku satu eksiden yg sgt dasyat..
pdhal tym tu..keter kemek sket je..sikit sgt..
pakcik tu pnya hot..dua2 tknk mengalahd..slh sorg kuarkan pistol..
phewww..pnya la terkejut..tp,Alhamdulillah tkde apa2 jadi.

one_munawwarah said...

kak yana : rupa je best. rasa biase2 je.

kak kilah : woha...dah habis exam.. pagi2 lagi dah blogwalking. huhu.. bagus2 baik untuk senaman minda. ha??? adventurous giler... sini bleh men simpan2 je ke pistol.. musykil3...

Anonymous said...

Dear one_munawwarah:

... Thank you for your comment.
I am the owner of Pizza Forno restaurant in Irbid, Rami,
would like to apologize for what happened with you. I was not satisfied with the Pizza you bought,but there was a technical problem at that day which is already resolved now.
We use the best quality pizza ingredients and we have highly qualified staff.
It is sad to know that you had a bad experience , but we assure you it is only one time incident .
To change your experience to better one, I invite you to come back to the restaurant and select any pizza you want for free.

Please feel free to come and collect your free pizza at any time.
When you go to the resturant ask for our cheff, Mutasem, and ask him for your free pizza.

For your future comments, please feel free to contact me directly at pizzaforno@hotmail.com

jojie Oh! said...

"ela.ba3da sa3a nuballesy" --> apekah maksudnyer? hehe

one_munawwarah said...

maksudnye : after one hour baru kitorang start (buat kerja)