Sunday, June 7, 2009

postcards that made my day.i mean our day

WARNING : THIS ENTRY MAT BE OFFENSIVE TO SOME AUDIENCE

saye ulangi ye... entry ini mungkin offensive. exam was hard, bas al7amdulillah 3la kulli 7aal. jadi perjalanan dari lab 10H3 (aku exam online) ke mujamma3 disulami dengan perbincangan pasca-exam. biaselah. jalan, sebab ade postcrosser dari IPOH asik msg aku tanye postcard dy dah received ke belum. aku pulak dah 2 minggu tak gi jami3ah. setiap kali pergi pun b4 ni, asik xde je postcards. so, harini, amik kau... lima terus. keluar2 terus baca lah kan. and sebabkan aku kononnye bz, jadi, aku letak satu je dulu untuk berkongsi.



kelakar giler. terus tutup lah citer exam. dan kami pun ketawa mengekek-ngekek dan lupa our exam misery. huhu. ayuh study cardiovascular system.

ini part yag offensive to some people tu.kalau x ready jangan scroll.haha.




adepun postcards lain were from Taiwan, IPOH, finland and one direct swap from Spain. sebut pasal direct swap... disebabkan sangat sikit postcrossers dari jordan, so aku dihujani banyak email direct swap request... masalahnye, ade yang aku dah pos kat dia, dia sebenarnya x pos pun kat aku. so, pasni, sebarang direct swap hanye akan berlaku selepas aku menerima sahaja. atau no more direct swap sebab through the system pun - aku masih dapat banyak postcard. mwahahaha (evil laughter)

so, jemput lah join aku jadi postcrosser di www.postcrossing.com slightly costly kot hobi ni, tapi best. dan sape2 yang nak bersurat-menyurat ngn aku pun, amat dialu-alukan. percayalah aku dah hantar berpucuk surat ke rumah tercinta di kampung melayu batu 8 tu, tak pernah dapat balasan. kecuali parcel ngn kad birthday. (T_T)

7 comments:

Yankum3~ said...

alolo..
sian nye ayat dy yg akhir2 tu..
ahakz!!

one_munawwarah said...

tau x pe...
technology killed my ultimate interest : corresponding. or maybe i'm living in a wrong circle of poeple. *sigh*

kilah said...

gmbr postcard,mengejutkan..hahaha

milimilo said...

dpt postcard ni dr postsecret ke?
mcm best je ni.

one_munawwarah said...

ini ak join postcrossing.com

one_munawwarah said...

ini ak join postcrossing.com

AziraOmar said...

macam best gakk!!~
seyes gambarnyew sgt mengejutkan.. gegege~