Thursday, August 6, 2009

birthday discovery + my precious.

muaz n azam get together, august 1st


abang muaz n baby azam




babai mak su...

aksi orang baru pandai bersalam..tangan semua orang dia nak cium


muaz bajet2 penyayang =P

note : feature dahi luas serta hidung kemek itu adalah 100% ikut maksu

hadiah 3rd month birthday (motiffff???) kakak should come clean, sebenarnye kakak yang nak upin ipin ni kan??? nasib anak seorang peminat upin dan ipin







err. selamat ulang tahun kelahiran ke 21 tahun hijrah to me. terdetik nak tahu my own Hijri birthday lepas tgk kak yana punya blog. jadi, sila bawak keluar fon serta organizer semua, birthday saye selain yang bulan march itu boleh juga diraikan pada 15 sha3ban setiap tahun. selama ni, i thought my Hijri birthday adelah hujung2 sya3ban - sekarang tak boleh nak recall dr mana pulak i got that thought. anyway, ulang tahun kelahiran itu, hanya mengingatkan kita kepada dekatnya mati. jadi, nak wish sila wish sebelum masuk waktu maghrib hari ini. =)


cik phatroco akan memasakkan lauk ikan sempena birthday saye yg baru discovered ni. tenkiu2.

hadiah paling best adelah gambar muazam get together, uploaded by cik kakak kat fb beliau. mudah-mudahan Allah mudahkan urusan you nk resign and jadi full-time housewife babe.
kepada abahanda, mamanda serta kekanda-kekanda bertiga, adinda telah selamat menukar tarikh penerbangan adinda kepada 30 ogos dan akan tiba dengan izin Allah pada 31 ogos, dua tahun selepas departure, on exact same date.
selamat hari khamis semua, esok cuti yeay!

6 comments:

weetameal said...

syukur2. tahniah buat kamu~ :P kamu bila lagi??

Laila said...

alahai muke baby dah macm adik beradik ngan upin ipin je..cutenye anak2 sedare one nieh...ni yg tak sabo nak dapt anak sedare jugek nie..
hehhe..
mmm..my late father also punye birthday 6/8/09 ritu jatuh on 15 syaaban..:(

hepi befday to u ye one..:)

one_munawwarah said...

wan : thanx =)

lela : balik cuti datang le rumah, kite share la anak sedara..hehe... x menang tangan ni maksu sorang jg hero berdua ni...

May Allah bless his soul, for he has brought up a daughter like you beautifully, dear.

SuMaiYaH said...

comel!

cute!

geram!

kikiki
one, selamat hari lahir. aku pn nk chek ah tarikh aku hijriah. cm rejab je. huhu.

moga sentiasa dlm rahmat Ilahi. Ameen. :)

kilah said...

hari kita berjumpa itu adalah hari bday awak?
apsal tk ckp?
heh..
thanks sgt hari tu bg air..terharu~
balik rumah,akak terus tdo..
mlm tdi pula,akak rasa tk sdp bdn..sejuk kaki semua..
rasa cm jantung gerak laju..
tdo pn terbangun2..
thanks ye one!
dan selamat hari lahir..
moga usia yg brtambah,mendekatkan diri awak kpd Allah dan menjadikan awak,seorg wanita yg baik2..=P

p/s:wanita ok..wanita!hahah

one_munawwarah said...

gelak besar tgk perkataan wanita. huhu.

sy terlupe lah nk ckp.

hope everything is fine, sile ke doktor ya dukturah!