Thursday, August 13, 2009

saye nak pergi bertapa...................itupun kalau boleh


exam immune hari sabtu.
azam aku adelah nk bertapa sekejap sampai hari exam.
mungkin ke tempat yang tak ada coverage. ataupun buat-buat tak ada coverage.
poyo kan.
aku tak ada hak bersungut aku letih sebab usaha aku belum seberapa.
tapi mama pesan, kalau kita mudahkan kerja orang, Tuhan akan mudahkan urusan kita.
jadi aku tak sampai hati, tak berani nak susahkan urusan orang.
so aku bertapa kat rumah saja, boleh cari aku kat situ. aku tak ke mana-mana.
kalau call tak berangkat maksudnya aku tidur.
ataupun aku tgh marah, aku tak suka ckp tepon masa marah. nanti kesian kat orang kalau aku buat reaksi ala kadar.
kalau buzz tak berbalas maksudnya - aku tak ada kat rumah, ataupun aku ke dapur.
kalau message aku tak reply maksudnya - aku tengah berfikir.
orang-orang yang aku sayang sila jaga kesihatan. banyakkan makan buah, minum air putih, bersenam dan berzikir. ingat Allah dan banyakkan istighfar.
selamat bersedia menyambut ramadhan. (rugi sape miss ceramah smlm).
bersangka baiklah dengan semua orang.
aku kirim doa untuk semua yang aku sayang.
doakan saye juga.
exam immune serta exam agungku menuju Tuhan.
take care semua, salam sayang.
jumpa nanti pasca exam immune ku.
ps: links yang aku letak di sebelah kiri skrin ini adalah tempat2 yg suka aku lawati. bila tak berupdate, hari2 aku jadi hambar.sob sob.

3 comments:

Yankum3~ said...

ko nk b'tapa kat mne??
huhuhu
nk join!!

one_munawwarah said...

kat umah joden la..meh2 sini...gi beli tiket. umah aku best =) tp xde tv.

Yankum3~ said...

ooo cenggitu..
mahal maa tiket g sane..
hbeh duit aku setahun..
huhu